Outsourcing & Outplacement

Concentrati-va cat mai mult posibil asupra afacerii de baza folosind ca solutie ideala pentru un management inteligent: programul de externalizare – Outsoucing Driver. iDrive va avea grija de toate serviciile aferente si probleme juridice.

Outsourcing Driver

Outsourcing Driver inchiriaza soferi pentru dumneavoastra pe o baza de leasing de personal. Toata birocratia este in grija noastra, permitandu-va sa va concentrati exclusiv asupra afacerii dumneavostra de baza.

Avantajele Outsourcing Driver:

- Avantaje financiare
Posibilitatea de a bugeta si urmari mai usor cheltuielile pentru anumite activitati administrative.

- Avantaje HR
Recrutare si training pe deplin; inlocuirea soferilor in situatii neprevazute (concedii medicale) sau in cazul concediilor de odihna, libere, invoiri etc . De asemenea, credem in educatia continua si, prin urmare, instruirea periodica a personalului este un avantaj pe care vi-l ofera iDrive prin Outsourcing Driver.

- Avantaje operaționale si strategice
Va puteti concentra exclusiv asupra afacerii dumneavoastra de baza, iar aspectele periferice, cum ar fi serviciile de sofer nu mai sunt in grija dumneavoastra. Asta insemana o mai mare flexibilitate si mai putine griji.

Outplacement Driver

Atunci cand o organizatie este in dificultate si trebuie sa ia dificila decizie de a concedia din angajatii sai, orice asistenta ulterioara oferita de companie acestor angajati este binevenita. Aici intervine serviciul de outplacement – asistenta acordata de o companie terta si platita de catre un fost angajator pentru a ajuta un angajat disponibilizat sa gaseasca un nou loc de munca.

De ce sa optati pentru serviciul de Outplacement Driver?
Angajatorii apeleaza la serviciile de outplacement pentru a ajuta angajatii disponibilizati sa isi gaseasca un nou loc de munca. Acest lucru se intampla si fiindca firmele sunt constiente de impactul avut de aceasta disponibilizare, despre cum isi trateaza angajatii si dupa aceasta, asupra angajatilor ramasi in companie. Pragmatic, angajatorii ofera outplacement pentru a-si proteja reputatia, pentru a preintampina posibile procese in instanta – iar in cazul in care un proces este intentat firma sa arate ca a avut intentia de a ajuta angajatul. Un alt motiv ar fi ca prin oferirea acestui serviciu, platile compensatorii catre angajat se pot diminua.

Ce presupune Outplacement Driver?
Serviciile de Outplacement presupun in general consilierea in cariera a unuia sau mai multor angajati. Aceste servicii pot fi platite si de catre angajat, dar in general acest lucru se face de catre angajator ca si bonus pentru pachetul de disponibilizare. Pentru ca majoritatea angajatilor disponibilizati nu au cunostiinte despre cautarea unui nou loc de munca, le este oferita consiliere in aceasta privinta. Firmele de outplacement ajuta la alcatuirea cv-urilor si a scrisorilor de intentie si chiar aplica pentru joburi in locul acestora. Chiar si dupa angajare, pot fi oferite servicii de consiliere ulterioara pentru noul loc de munca.