Recrutare soferi

Cum functioneaza?

iDrive va actiona in calitate de partener pentru recrutarea si selectiea de soferi de protocol, fie ca aveti nevoie de unul sau mai multi sofer. iDrivese va ocupa de acest proces meticulos de la inceput pana la sfarsit. Avantajele utilizarii iDrive ca un partener de recrutare si selectie: Recrutarea unui sofer de protocol nu este o sarcina usoara si poate fi de multe ori consumatoare de timp. iDrive are expertiza necesara pentru a configura intregul proces de recrutare si selectie, in vederea identificarii candidatilor potriviti. iDrive cunoaste piata si va v-a ajuta cu candidatii potriviti nevoilor si exigentelor dumneavoastra. Economie de timp si de costuri. Retea mare de potentiali candidati. iDrive cunoaste atributele unui sofer de protocol profesionist. Soferii livrati sunt foarte bine pregatiti. De formarea si instruirea soferilorise ocupa iDrive.

Procesul de recrutare si selectie iDrive:

Lansarea anunturilor de recrutare

Anunturile de recrutare vor fi lansate pe diferite canale si vor cuprinde detalii despre postul vacant si profilul candidatului. O alta sursa pe care compania noastra o foloseste este consultarea bazei de date existente.

Analiza aplicatiilor primite

Criteriile de verificare si triere initiala includ educatia, experienta anterioara de lucru, cunostinte de specialitate , competente si nivelurile de competenta ,precum si capacitatea de a trece de testele necesare/obligatorii. Vor fi selectionati numai acei candidatii care au o compatibilitate mare a profilului cu cerintele postului.

Verificarea initiala a candidatilor. Interviul initial

In aceasta etapa se vor efectua verificarea initiala a candidatilor fata de cerintele minime necesare postului, a certificarilor profesionale, a cunostintelor privind limbile straine, alte competente tehnice etc., in vederea identificarii celor care vor fi inclusi in procesul de selectie superior. Un alt pas important in cadrul acestei etape este de a stabili si de a efectua interviurile cu candidatii, asistat de catre un specialist de resurse umane. Rezultatele interviurilor vor fi documentate si mentinute intr-o baza de date. Numai candidatii selectati vor fi contacti.

Selectarea candidatilor

Candidatii care au trecut cu succes verificarea initiala vor costitui lista scurta si vor fi invitati pentru interviul final.

Interviul final si decizia de angajare

Candidatul sau candidatii sunt introdusi clientului. Interviul final va fi condus de managerul sau directorul ariei in care candidatul urmeaza sa lucreze. In aceasta etapa vor avea sansa sa-si demonstreze competentele lor cele mai valoroase, sa afle toate detaliile postului si cat mai mult despre activitatea sa. Tot acum vor fi investigate toate celelalte cerinte importante ale profilului pozitiei (teste si probe de specialitate, assessment center, etc).